PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Leiva torna a casa després de fer ‘les Espanyes’

El músic actua al cicle Músiques del Món, i a l’octubre, al Liceu

Per Esther Jover Martin

Patxi Leiva en un concert solidari a Andorra.
Patxi Leiva en un concert solidari a Andorra. | El Periòdic
Porta des del mes d’abril de ciutat en ciutat, actuant per tot l’Estat espanyol. Andorra se li queda petita i Patxi Leiva exporta la seva música.   Aquesta tarda actua a l’escenari de la plaça Coprínceps, al cicle Músiques del món. Leiva i companyia repassaran els temes de Mi cabeza desordenada, i oferiran un tastet del nou treball, titulat provisionalment Alea iacta est. La maqueta del nou disc està en mans d’una companyia discogràfica que decidirà si l’edita.
 
Durant tots aquest mesos, Leiva només ha fet que «tocar, tocar i tocar; alguns dies sol amb guitarra, d’altres amb el grup, que implica més logística de gent i aparells», va comentar ahir el músic, que estava a Madrid assajant l’actuació d’avui.  Aquesta matinada s’ha desplaçat fins a Andorra, però fer quilòmetres a la carretera no li fa por ja que la vida d’un músic és «nòmada». «És una muntanya russa, carretera i manta i anar fent», va explicar. A més, les gires estan plenes d’anècdotes: «una nit vaig haver de dormir al cotxe perquè no tenia on anar, i l’endemà vaig dormir a una suite perquè vam fer de teloners de Camela». 
 
Leiva posa les mateixes ganes a tocar tant si ho fa en un bar de Cantonigròs (primer d’octubre) com si ho fa al Liceu. Sí, al Gran Teatre del Liceu. El 15 de setembre, Leiva i el Cor Carlit Gospel actuaran a l’emblemàtic teatre barceloní per celebrar el desè aniversari de la Fundació GAEM (Grup d’Afectats d’Esclerosi Múltiple), amb els quals col·labora. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT