PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Creu Roja celebra un quinto per a la gent gran

L'objectiu és que gaudeixin i que exercitin la memòria

Per El Periòdic

Voluntaris de la Creu Roja, en un acte a l’illa Carlemany.
Voluntaris de la Creu Roja, en un acte a l’illa Carlemany. | Tony Lara
Els usuaris del servei de teleatenció domiciliària gaudiran aquesta tarda d’un quinto, que se celebrarà al Parc Central d’Andorra la Vella. Tal com va informar ahir la Creu Roja a través d’un comunicat, aquesta quarta sortida que es realitzarà enguany comptarà amb un alt nombre de participants, el més elevat fins el moment, asseguren.
El sorteig previst per aquesta tarda, que tindrà lloc al restaurant del Parc Central, comptarà amb un ampli ventall de regals que, a més, són de caràcter molt divers. En total, s’espera que aproximadament una setantena de persones adscrites als  servei de teleatenció domiciliària assisteixin a la trobada, a més dels usuaris de les residències del Cedre i del centre Clara Rabassa, ambdues parts convidades i de les que s’espera que arribin unes 20 altres persones. 
 
Exercici de la memòria/ L’objectiu d’aquesta activitat és, explica la Creu Roja, permetre als convidats gaudir d’una tarda entretinguda, alhora que exercitaran les seves capacitats memorístiques a través del joc que se’ls proposa. Aquesta és una de les activitats que més agrada entre al col·lectiu de la gent gran. Durant el quinto també s’oferirà un berenar als participants. 
En un altre ordre de coses, cal recordar que les places per al curs de Primers Socors en Equip fase 1 (PSE1), que tindran lloc del 5 al 16 de setembre de les 18 a les 22 hores, estan a punt d’exhaurir-se. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT