PUBLICITAT

Ordino

La Capsa aconsegueix més de 4.600 euros a favor de Càritas

Una seixantena de persones participen de la subhasta benèfica i el sopar organitzats a Ordino

Per El Periòdic

Rocamora rep el xec, ahir.
Rocamora rep el xec, ahir. | ANA/ c.g.
Càritas ha rebut, de la mà d’Ordino i de la Massana i gràcies a la vesprada solidària organitzada per l’espai de creació La Capsa, més de 4.600 euros per atendre les necessitats de les persones a qui atén així com seguir impulsant accions socials. Més de seixanta persones van participar del sopar i la posterior subhasta d’art planejades amb fins benèfics i que han possibilitat la col·lecta, entregada ahir a l’entitat per part de la corporació ordinenca i Andbank.
 
La vesprada solidària consistent en un sopar i una subhasta benèfica que Ordino acollia el passat 16 de juny va aconseguir, finalment, 4.684 euros. Els diners, resultat de la participació de 62 persones al sopar però també gràcies a la venda de vuit quadres, estan destinats íntegrament, tal com informa l’agència de notícies ANA, al rober de Càritas. 
 
El president de l’entitat, Amadeu Rocamora, va rebre el xec a les instal·lacions del casa comuna d’Ordino, de la mà la representant d’Andank, Núria Rocamora. L’ens bancari es va encarregar de patrocinar l’esdeveniment organitzat per La Capsa, espai que, a la seva vegada, està coordinat en conjunt pels comuns de la Massana i d’Ordino.
 
El rober de Càritas, al que es destinaran els diners, està sent modificat, segons va explicar el representant, Amadeu Rocamora, que va asseverar que l’espai està agafant un caire «molt important». 
 
Risc d’exclusió/ A més de l’objectiu principal, que consisteix en proporcionar a qui ho necessita roba de segona mà, Rocamora va afirmar que durant els propers mesos Càritas contractarà dues o tres persones en risc d’exclusió social per ajudar-los a que tornin a «integrar-se al món laboral». Cal recordar, a més, que el rober també serveix per «reciclar productes que d’altra manera es llançarien i acabarien representant un problema de reciclatge», ha destacat. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT