PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Detinguda una dona per intentar traspassar 2.500 euros en cremes

La Guàrdia Civil va interceptar la susdita a la frontera amb Espanya

Per El Periòdic

Els productes intervinguts ahir estan valorats en gairebé 2.500 euros.
Els productes intervinguts ahir estan valorats en gairebé 2.500 euros. | guardia civil
La Guàrdia Civil va enxampar el vespre de dissabte, a la frontera d’accés al Principat pel vessant sud, una dona que intentava creuar-la tot transportant, de forma il·lícita, un paquet valorat en gairebé 2.500 euros.
 
La detinguda va ser sorpresa en un autobús de línia, quan pretenia accedir a Espanya amb tot un lot de productes com cremes, col·lutoris i altres productes dedicats a la cura de l’aspecte físic i de la salut. En total, el plegat de mercaderia de parafarmàcia que va intentar introduir de forma il·legal al país veí a través d’un autocar regular, estava valorada en 2.480 euros. 
 
Tots els productes decomissats van ser descoberts a les diverses maletes així com a la bossa de mà de la passatgera, de 50 anys d’edat i que tenia la intenció de dirigir-se a Barcelona. 
 
En trobar-se amb el conjunt de diferents cremes per a la cura de la pell i desenes de col·lutoris de diferents sabors, entre altres, els agents encarregats de controlar l’equipatge dels passatgers van procedir a confiscar tot el material, que va ser posat a disposició de l’administrador del recinte duaner. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT