PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Un home és detingut per amenaçar la seva parella

Un noi amb una taxa de 3 g/l, detingut després d’accidentar-se

Per El Periòdic

La policia va detenir cinc persones per conduir sota els efectes de l'alcohol.
La policia va detenir cinc persones per conduir sota els efectes de l'alcohol.
Un home de 41 anys va ser detingut el passat dilluns a la Massana com a autor d’amenaces vers la seva parella. Així ho va posar de relleu l’informe setmanal en què el cos de seguretat desplega les intervencions efectuades al llarg de la setmana i en què, en aquesta ocasió, destaquen dues noves agressions ocasionades en l’àmbit domèstic a les que cal sumar una baralla a la via pública.
 
Els detinguts des del passat dia 15 i fins aquest diumenge han estat un total de 13. A banda de les dues persones agafades a Sant Julià de Lòria després d’intentar fugir d’un control de la Policia i resistir-se als funcionaris, cal destacar a detenció de tres persones per agredir-ne una altra als voltants d’un local nocturn d’Andorra la Vella. El grup va assestar una pallissa a una quarta persona com a conseqüència d’una baralla a l’interior de l’establiment. 
 
D’altra banda, cal destacar el cas del noi de 24 anys que el migdia del passat dissabte era detingut pels agents de la Policia després de recuperar-se de les ferides lleus com a conseqüència d’un accident a Arinsal, en què va ser enxampat amb una taxa d’alcohol de 3,09 g/l. 
 
A més del jove, la darrera setmana cinc altres persones van ser intervingudes al volant conduint sota els efectes de l’alcohol i detingudes per atemptar contra la sgeguretat col·lecriva. Dos d’ells van ser protagonistes d’incidents sense gravetat, en què cal lamentar danys materials. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT