PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Quim Salvat interpreta la millor cançó en català

El guanyador del 14è Carles Sabater actua a Músiques del món

Per EL PERIÒDIC

El músic Quim Salvat (al centre, amb la guitarra), durant la seva actuació d’ahir a la plaça Coprinceps.
El músic Quim Salvat (al centre, amb la guitarra), durant la seva actuació d’ahir a la plaça Coprinceps. | MARICEL BLANCH
Quim Salvat (Tarragona, 1980), guanyador de la 14a edició del certamen Carles Sabater a la millor cançó en català amb Gràcies, va actuar ahir a la plaça Coprínceps, en el cicle Músiques del món del Comú d’Escaldes-Engordany. El premi del concurs, que organitza el Centre de la Cultura Catalana, a més d’una xifra en metàl·lic, inclou un concert de presentació del compositor.

Salvat es va introduir en el món de la música als 12 anys, quan ja cantava amb el grup dels seus pares. Fa un parell d’anys es va centrar en escriure i composar els seus temes, que ha inclòs en el seu primer disc, intitulat El meu granet de sorra. Segons el músic, Gràcies és una de les primeres cançons que va escriure, i és un tema rock. Amb Gràcies, Salvat vol difondre un missatge d’agraïment a les persones del seu entorn, com la família, les amistats i els companys de feina (treballa a l’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell).

El cantautor acostuma a destinar els diners que obté de la música a fins benèfics. El maig passat va ser convidat a interpretar l’himne nacional abans d’un partit del MoraBanc.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT