PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Fins a 4 km de retencions de sortida per la frontera del Pas de la Casa

De cara al cap de setmana Mobilitat preveu una circulació de trànsit «dens»

Per E. G.

Cua de vehicles en direcció al Principat.
Cua de vehicles en direcció al Principat. | TONY LARA
El Servei de Mobilitat i Transport Públic va registrar ahir cues de fins a quatre quilòmetres de sortida a l’alçada de la frontera del Pas de la Casa. Les retencions més intenses van tenir lloc cap a les 16.00 hores de la tarda i van continuar fins gairebé dues hores després però ja amb menys intensitat, arribant als dos quilòmetres. 
 
Pel que fa a la frontera del riu Runer, el màxim de cues que es va registrar va ser de tres quilòmetres i les hores de més retencions van ser a partir de les 18.00 hores de la tarda. 
 
Previsions / De cara al cap de setmana, mobilitat preveu que en relació a l’entrada de vehicles avui hi hagi trànsit «dens amb aturades a ambdues fronteres des de les 16.00 hores fins a les 20.00 h. Mentre que de sortida s’augura trànsit també dens «amb aturades durant la tarda a la frontera del Riu Runer de les 16.00 h a les 21.00 hores».
 
Per dissabte, es preveu una entrada durant el matí amb trànsit «dens amb possibles retencions a la frontera del Riu Runer, de les 11.00 h a les 14.00 h i a la frontera del Pas de la Casa de les 9.00 h a les 13.00 hores». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT