PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’UCI inspecciona el circuit de descens de Vallnord

El delegat tècnic de l’organisme dóna el vist i plau als treballs realitzats

Per EL PERIÒDIC

David Vázquez observa sobre el terreny els treballs al Vallnord Bike Park.
David Vázquez observa sobre el terreny els treballs al Vallnord Bike Park. | Vallnord
El tres i quatre de setembre la Copa del Món torna al Vallnord Bike Park de la Massana. Tot s’està preparant per a la cita i s’afronta el tram final dels treballs per tenir-ho tot a punt. Ahir David Vázquez, delegat tècnic de la Unió Ciclista Internacional (UCI), va fer una visita al circuit, on va comprovar que les tasques s’estan realitzant correctament. 
 
No es tractava d’una visita oficial per part del màxim organisme mundial. Aquesta està prevista per a finals d’agost, quan tots els treballs hauran conclòs i estiguin a punt per acollir els primers entrenaments dels participants. La visita es realitzava només per inspeccionar els canvis realitzats al circuit de descens i totes les modificacions efectuades per realitzar un recorregut amb les màximes dosis d’espectacularitat, a més de comptar amb totes les mesures de seguretat tant per a bikers com per al públic assistent. Els canvis realitzats són alguns salts per a que guanyin llargària i mòduls nous. Els grans treballs amb les màquines pesants han finalitzat i els operaris estan acabant a mà les modificacions.
 
La Copa del Món posarà punt i final al seu calendari a Andorra, fet que provoca que sigui una cita decisiva per a la classificació definitiva de la general. I a més ho farà després dels Jocs Olímpics de Rio de Janeiro, que s’estan desenvolupant actualment. Per aquest motiu es podrà veure al Principat als medallistes olímpics. Les disciplines que es disputaran a Vallnord són les de descens i cross-country.
PUBLICITAT
PUBLICITAT