PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La CASS reclama més de 250.000 € per cotitzacions

L’entitat dóna un més per presentar un recurs davant dels deutes

Per E.G.

La Caixa Andorrana de Seguretat Social.
La Caixa Andorrana de Seguretat Social. | EL PERIÒDIC
La Caixa Andorrana de Seguretat Social (CASS) reclama un total de 250.694,23 euros a diferents afiliats en concepte de cotitzacions.

En vista que l’entitat no ha pogut localitzar a varies persones assegurades «en reiterades gestions realitzades», segons informa la CASS, aquesta ha publicat un edicte al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) amb els noms i les quantitats de cada ciutadà que té un deute amb la parapública en relació a les cotitzacions.
D’aquesta manera, un total de 33 persones hauran de fer-se càrrec de les quantitats que esmenta la CASS o presentar un recurs davant del Consell d’Administració de l’entitat si estan en desacord o no aproven la reclamació.

Les quantitats que requereix la CASS als afiliats esmentats oscil·len entre els 1.384,86 euros i els 13,693,71. En tots els casos, menys en un, la parapública només demana una quantitat en concepte de les cotitzacions durant un cert període de temps. Mentre que hi ha una excepció on l’entitat requereixen dues quantitats diferents a un mateix afiliat, en concret, de 5.143,41 i 2.030,01 euros (més les quantitats que es vagin generant i els recàrrecs corresponents) per les cotitzacions de dues empreses.

La quantitat de diners que més requereix la CASS als afiliats amb deutes és de 10.849,86 euros i d’entre 3.000 i 5.000 euros. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT