PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Ordino destina 120.000 euros al pàrquing pel Serrat

La intenció passa per tenir les obres finalitzades per a la temporada d’hivern

Per EL PERIÒDIC

Obres a la carretera que condueix de Llorts fins el Serrat, on s’ubicarà el nou aparcament.
Obres a la carretera que condueix de Llorts fins el Serrat, on s’ubicarà el nou aparcament. | TONY LARA
El Butlletí Oficial anunciava ahir el nom de les dues empreses que, de cara al proper hivern, enllestiran un aparcament per a la zona del Serrat per al que la corporació de la parròquia ha destinat poc menys de 120.000 euros.

Un edicte al BOPA publicat pel Comú d’Ordino anuncia l’adjudicació de les obres de l’estacionament al Serrat que l’administració local va anunciar que construiria la darrera setmana del mes de juliol. Així, dues empreses del país han estat finalment les adjudicatàries, de forma directa, del «condicionament de dues parcel·les del Serrat pr a destinar-les a aparcament». Ambdós terrenys seran asfaltats amb dita finalitat.

120.000 euros/ El terreny que es prepararà per a destinar-lo a l’estacionament de vehicles té una superfície, tal com es va anunciar en la darrera sessió comunal d’Ordino, de 2.700 metres quadrats. L’espai permetrà, un cop enllestit, resguardar gairebé una centena d’automòbils. Les dues empreses concessionàries, contractades per la modalitat d’urgència com a conseqüència de la voluntat dels dirigents ordinencs de disposar de la instal·lació per a aquesta mateixa temporada d’hivern, seran bonificades amb 34.472,32 euros l’una i amb 85.272 l’altra.

El Comú va arribar a un acord amb el propietari de les parcel·les per tal que facilités el terreny ara llogat, que està pensat sobretot amb l’objectiu de poder deixar els vehicles quan les nevades dificulten l’arribada dels turismes a les pistes d’Arcalís. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT