PUBLICITAT

Andorra la Vella

El ministre Camp encara no s’ha llegit la carta de l’URPA

Reitera la necessitat d'ajustar-se a l'esperit de l'Sdadv

Per Esther Jover Martin

| el periòdic
El ministre de Turisme i Comerç, Francesc Camp, va admetre ahir que «encara no m’he pogut llegir la carta de l’URPA». La Unió de Ràdios Privades d’Andorra (URPA) va fer arribar una missiva al ministre –tot just ahir es complia una setmana de l’enviament– en què demana replantejar les tarifes que la Societat de Gestió Col·lectiva de Drets d’Autor i Drets Veïns (Sdadv) pretén imposar i ajustar-les «a la realitat del país».
 
Camp va assegurar que «tant la directora de l’Sdadv, Cristina Puigcercós, com els nostres assessors, l’estan analitzant». El ministre va comentar que es tindran en compte les peticions de les ràdios privades sempre que estiguin «amb l’esperit de la llei de l’Sdadv», va subratllar.
 
A la carta, l’URPA manifesta la «inseguretat jurídica» que considera que es desprèn de l’establiment de «tarifes de forma unilateral» i, per això, l’entitat proposa l’afegiment i correcció de «criteris» per rebaixar els preus «per a la comunicació pública i reproducció per a la radiodifusió d’obres i prestacions». La mancomunitat de ràdios privades reclama «adaptar al màxim possible» la tarifa al «valor real de l’explotació» i recorda la falta «de regulació del sector audiovisual». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT