PUBLICITAT

Andorra la Vella

Una zona lúdica al pàrquing de Prada Casadet per Nadal

El comú també vol adjudicar una pista de gel per al Poblet de Nadal

Per El Periòdic

La pista de gel a la plaça Rebés de l’any passat.
La pista de gel a la plaça Rebés de l’any passat. | Tony Lara
El Comú d’Andorra la Vella ha iniciat la publicació d’edictes per adjudicar activitats paral·leles al Poblet de Nadal 2016. Segons la llei, totes les adjudicacions que superin un cert import s’han de fer mitjançant concurs públic. El BOPA d’aquesta setmana conté la publicació de la convocatòria d’un concurs nacional, «de contractació urgent, per adjudicar, mitjançant concessió, l’espai de l’aparcament de Prada Casadet per a la instal·lació, la gestió i l’explotació temporal d’una zona lúdica i d’esdeveniments per a la temporada d’hivern».
 
Els detalls del tipus d’activitats que s’hi han d’instal·lar s’especifiquen en el plec de bases, que ja es pot recollir al Comú d’Andorra la Vella. El termini per presentar les ofertes finalitza el 22 d’agost, i l’obertura dels plecs es farà l’endemà.
 
La zona lúdica i d’esdeveniments forma part de l’ampliació del Poblet de Nadal –el pressupost s’inclou en la partida– i, en les pròximes setmanes, se seguiran convocant les empreses a concursos relacionats amb les accions paral·leles al Poblet de Nadal, que tindrà lloc des de finals de novembre fins a passat Reis. 
La setmana passada, al BOPA es va publicar el concurs nacional per adjudicar el subministrament, en règim de lloguer, el muntatge i el desmuntatge d’una pista de gel sintètica per al Poblet de Nadal 2016. Les ofertes es poden entregar fins al 14 de setembre, i l’endemà s’obriran els plecs. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT