PUBLICITAT

Andorra la Vella

Grandvalira espera superar la xifra de visites de l’any passat

La tirolina és una de les opcions preferides pels usuaris del domini

Per El Periòdic

Dues persones fan bicicleta al parc de Grandvalira.
Dues persones fan bicicleta al parc de Grandvalira. | Tony Lara
Grandvalira està registrant una gran afluència de visitants aquest estiu. Així, i segons indica el responsable d’activitats d’estiu de Grandvalira-Ensisa, Jordi Pujol, si es mantenen les xifres actuals és possible que es puguin superar els resultats de l’any passat. Entre les propostes que estan tenint una millor acollida hi ha el Family Park i, concretament, la tirolina. 
 
Les previsions de la societat per a aquest mes d’agost són optimistes, ja que l’ocupació hotelera es preveu elevada i des de l’estació esperen que el temps els acompanyi per poder consolidar els bons resultats del juliol. Des de la societat, però, es mostren prudents perquè només uns dies de pluja podrien trastocar les xifres. 
 
Tirolina d’èxit/ Les dades que fins ara està registrant Grandvalira són força positives, segons va explicar Jordi Pujol, que va assenyala que durant el mes de juliol l’afluència es va situar per sobre del que s’havia previst i que hi ha activitats, com el Family Park, que van registrar resultats més elevats que els que havien tingut l’any passat. De fet, Pujol va destacar a l’agència ANA que «ha pujat molt» la demanda d’aquesta proposta, la qual cosa és més que positiva ja que l’any passat aquesta activitat ja havia registrat un increment respecte de l’any anterior.
 
Així, Pujol destaca les activitats del Family Park són les que estan tenint una millor acollida aquest estiu i, en especial, la tirolina que és «l’estrella», tal com va afegir. Pel que fa al kàrting, també es va experimentar un increment respecte de l’any passat i fins i tot el golf està gaudint aquest any de «més jugadors que altres anys», arran, tal com assenyala, del fet que en altres indrets faci molta calor, la qual cosa pot animar els aficionats a aquest esport a buscar temperatures més fresques. 
 
El bike park també creix però l’augment és més modera perquè  és un tipus d’activitat per a un públic molt específic, segons recorda Pujol. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT