PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Quatre andorrans multats a Ourense per excés de velocitat

Els conductors superaven, de mitjana, el límit en 20 km/h

Per El Periòdic

Un Guàrdia Civil multa un vehicle de matrícula andorrana, ahir.
Un Guàrdia Civil multa un vehicle de matrícula andorrana, ahir. | la region
La Guàrdia Civil de Tràfic ha enxampat quatre residents circulant per Galícia superant els límits de velocitat. Els conductors van ser enxampats cometent les infraccions a causa d’un macrocontrol efectuat pel cos de vigilància espanyol. 
 
El matí d’ahir, un dispositiu massiu a l’autovia A-75 que recorre la zona que transcorre entre Verín i Portugal va permetre la Guàrdia Civil  va enxampar 45 denuncies a conductors durant les quatre hores que va estar en marxa, segons informa el diari espanyol La Región, que ahir va fer públic el balanç. 
L’operatiu, en què van participar un total de vuit efectius, va controlar la velocitat de 310 turismes i 40 camions, entre els quals quatre vehicles andorrans que, com a mínim, superaven en 20 quilòmetres per hora el límit estipulat. 
 
L’objectiu d’aquest desplegament, segons van informar des de la Guàrdia Civil de Tràfic, era la reducció de la sinistralitat vial a través de la vigilància a través del control directe sobre la circulació per part d’efectius del cos. 
 
La majoria de multats, forans/ La gran majoria de les persones que van ser sancionades en el dispositiu desenvolupat eren de procedència estrangera. Així, de 42 conductors aturats, 39 eren forans. Si bé quatre andorrans, la majoria de vehicles eren, segons el mitjà veí, provinents de França, de Suïssa, Bèlgica i Luxemburg. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT