PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Liberals vol dades sobre la compra de Más Móvil i l’edifici Sud-Ràdio

El conseller Naudi demana al Govern que lliuri «en la màxima brevetat possible» totes les dades

Per EL PERIÒDIC

El conseller Carles Naudi
El conseller Carles Naudi | TONY LARA
El Grup Parlamentari Liberal ha entrat a Sindicatura dues demandes d’informació per conèixer totes les dades sobre l’operació de compra d’una participació a Más Móvil per part d’Andorra Telecom i per rebre els detalls de la concessió de l’edifici de Sud-Ràdio.
 
El conseller general Carles Naudi demana al Govern que lliuri «en la màxima brevetat possible» totes les dades relacionades amb l’adquisició d’un percentatge del 2,7% de Más Móvil per part d’Andorra Telecom. Sol·licitant els informes financers de la societat matriu de Más Móvil, així com el de totes les empreses participades per Más Móvil. També es demanen els informes dels assessors financers que han aconsellat l’operació, l’acta de la Junta General d’Andorra Telecom aprovant la compra, la composició de l’actual consell d’administració de Más Móvil i el detall de totes les contraprestacions no financeres en benefici d’Andorra Telecom o dels seus clients.
 
D’altra banda, el conseller general Ferran Costa ha entrat una demanda d’informació per conèixer com s’ha dut a terme el procés de concessió del Centre Residencial en Altura Medicoesportiu d’Andorra, en concret, es demana una còpia de tota la documentació presentada per les empreses que van participar en el concurs. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT