PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Fora de perill la motorista de 22 anys accidentada a Encamp

La jove va patir un traumatisme abdominal

Per EL PERIÒDIC

L’accident en què va resultar ferida la jove, dimecres.
L’accident en què va resultar ferida la jove, dimecres. | EMILIO PRENAS
La jove motorista de 22 anys que dimecres va resultar ferida greument en un accident ja està estable i fora de perill. La noia continua a l'UCI però serà traslladada a planta quan sigui possible. De fet, l’accidentada continuarà uns dies més ingressada a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell ja que no se l’ha de traslladar.

L’accident va tenir lloc dimecres, cap a les tres de la tarda, entre dues motocicletes a l’avinguda Joan Martí Alanis d’Encamp. Els fets van implicar dues persones, una andorrana de 22 anys i un resident portuguès de 52 anys. La jove pilot va haver de ser traslladada a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell amb un traumatisme abdominal. Ara ja es troba estable.

D’altra banda, ahir hi va haver un accident entre un turisme i un ciclista. La topada va tenir lloc a la carretera general 2, al quilòmetre 2’200, a Encamp, cap a les 14.15 hores. En el sinistre va resultar ferit el ciclista, un resident de nacionalitat espanyola de 50 anys. L’home va patir algunes contusions lleus i, tot i que va ser atès al servei d’urgències, va ser donat d’alta.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT