PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Un veí d’Encamp guanya 60.000 euros a la loteria

La butlleta premiada s’ha venut al bar Tirant lo Blanc de la parròquia

Per L.R.

L’avinguda Joan Martí d’Encamp.
L’avinguda Joan Martí d’Encamp. | TONY LARA
Un veí d’Encamp ha guanyat un premi de 60.000 euros jugant a la loteria. Concretament, l’encampedà ha aconseguit el guany jugant al Rasca de la Once.

El número es va vendre al bar Tirant lo Blanc situat a Encamp. Segons va informar la seva propietària, Vania Solange, el Rasca guanyador tenia un preu de dos euros i repartia diversos premis en sèries de 100. «Estem molt contents perquè és el premi més gran que s’ha repartit amb aquest joc fins ara a Andorra i s’ha venut aquí», va assegurar Solange. La propietària també va explicar que el premiat és un client habitual del bar que juga normalment als jocs d’atzar.

El Rasca de la Once és un joc d’atzar que es caracteritza per la seva immediatesa, ja que la mateixa butlleta indica si té o no premi, sense necessitat d’esperar cap sorteig.
El dissabte passat la sort també va esquitxar el Principat amb el primer premi de la loteria nacional espanyola que es va vendre al Quiosc El Matiner. El número guanyador va ser el 42.802 i va ser premiat amb 600.000 euros. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT