PUBLICITAT

El Cadí CK guanya el campionat estatal d’eslàlom

Núria Vilarrubla es proclama campiona absoluta tant en K1 com C1 femení

Annebel Van der Knijff i Núria Vilarrubla, al podi de C1 femení del Campionat d'Espanya 2016
Annebel Van der Knijff i Núria Vilarrubla, al podi de C1 femení del Campionat d'Espanya 2016
El Cadí Canoë-Kayak ha guanyat el Campionat d’Espanya de canoe eslàlom en la modalitat d’equips. En la classificació final, el club urgellenc va quedar per davant de l’Atlético Sant Sebastian i el Santiagotarrak, segon i tercer respectivament. El torneig estatal s’ha disputat aquest cap de setmana passat a Sort, en el marc del 53è Ral·li Internacional de la Noguera Pallaresa.
El Cadí, amb 35 palistes de diferents categories, va aconseguir un total 17 de medalles. El resultat més destacat va ser per a Núria Vilarrubla, que s’ha proclamat campiona estatal en C1 femení sènior, categoria en la qual és també la vigent campiona d’Europa absoluta. A més a més, la medalla de plata va ser per a Annebel Van der Knijff. En K1 femení, Vilarrubla també va obtenir la medalla d’or, i el bronze se’l va emportar la també urgellenca Marta Martínez. També destaquen les primeres posicions de Mònica Doria en C1 dona júnior, Pau Etxaniz en K1 home cadet, Miquel Travé en C1 home cadet i Carles Juanmartí en K1 home veterà.
Pel que fa a les medalles de plata, cal afegir-hi les obtingudes per Anna Barroso en C1 dona cadet, Miquel Travé en K1 home cadet i Jordi Cadena en K1 home sènior. I han fet bronze Adrià Moyano en K1 home cadet, Nil Garcia en K1 home júnior, Maria Vidal en C1 dona cadet, Laura Pellicer en C1 dona júnior, Mònica Doria en K1 dona júnior i Pau Etxaniz en C1 home cadet.
Les següents competicions en què participarà el Club Cadí seran la 1a Copa Catalana i la 2a Copa d’Espanya de Joves promeses, aquesta setmana. H

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT