PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Detingut un home de 47 anys per un delicte contra la llibertat sexual

Quatre retinguts per ser agressius contra els agents de la Policia

Per EL PERIÒDIC

Façana de l’edifici de la Policia.
Façana de l’edifici de la Policia. | A. L.
La Policia ha informat de la detenció d’un home de 47 anys, resident i de nacionalitat portuguesa, per cometre un delicte contra la llibertat sexual. La detenció va tenir lloc dimecres passat, dia 21, a les 12.50 hores. No han transcendit més detalls de l’agressió sexual. El títol setè del Codi Penal tipifica els delictes contra la llibertat sexual, ja siguin agressions sexuals, agressions sexuals constitutives de violació, abusos sexuals, proxenetisme, relatius a la prostitució, pornografia i altres.

D’altra banda, la Policia també ha difós que en l’última setmana ha detingut quatre persones per mostrar-se violentes amb els agents, dues. El primer cas va ser al Pas de la Casa, on un noi de 21 anys va ser detingut com a presumpte autor d’injúries, amenaces, desobediència i resistència greu a funcionaris de policia en l’exercici de llurs funcions. La patrulla es va presentar a un domicili on hi havia una forta discussió d’una parella. La dona va obrir la porta i l’home es va mostrar molt hostil envers els agents actuants, motiu de la seva detenció.

Un altre detingut, a Andorra la Vella, també és un noi de 21 anys, com a presumpte autor d’un delicte de violència física i psíquica en l’àmbit domèstic envers la seva germana, i injúries i amenaces greus a funcionaris de policia en l’exercici de llurs funcions.

D’altra banda, la Policia va detenir dos nois de 23 anys com a presumptes autors d’injúries, amenaces, resistència i desobediència greu a funcionaris de policia en l’exercici de llurs funcions. Una patrulla va veure dos nois, un dels quals orinava a la via pública, i quan van passar pel seu costat els joves van expressar manifestacions grolleres envers el Cos de Policia. Els agents els van controlar i els joves van respondre amb actitud violenta.

DROGUES I ALCOHOL / Les detencions de la setmana també inclouen estupefaents i conducció sota els efectes de l’alcohol. Dos homes espanyols no-residents de 41 i 33 anys van ser detinguts a la frontera hispano-andorrana del riu Runer quan accedien al Principat en possessió de 0,7 grams de cocaïna i 1,8 grams d’speed.

Quant als controls d’alcoholèmia –fins a mitjans d’agost hi ha una campanya en marxa–, la setmana passada van suposat set detencions.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT