PUBLICITAT

L'empresa que vol construir el nou geriàtric encara ha de pagar les taxes

  • El Comú ha enllestit els tràmits necessaris i ara queda pendent l'import de 900.000 €
  • El pagament s'ha de fer el setembre i condiciona l'inici de les obres
EVA ARASA
ORDINO

El Comú d'Ordino ja té enllestits tots els tràmits administratius que han de permetre la construcció d'un geriàtric a la Cortinada. De moment, però, la societat privada Proimmon S.A., que és qui va presentar el projecte, encara no ha retirat la placa per iniciar les obres, fet que resta condicionat al pagament de les taxes comunals corresponents. El pagament s'ha de fer efectiu, com a molt tard, el pròxim mes de setembre. Si el pagament no es realitzés dins d'aquest termini, el projecte s'hauria de tramitar de nou.

En la roda de premsa posterior a la sessió ordinària del Consell de Comú d'Ordino, que va tenir lloc ahir a la tarda, el cònsol de la par- ròquia, Ventura Espot, va assenyalar que "ja hi ha tots els permisos" i que l'únic que queda pendent és la retirada de la placa de les obres, una acció que depèn del pagament de les taxes. L'empresa responsable del projecte va sol.licitar el pagament fraccionat d'aquestes taxes, que superen els 900.000 euros.

Encara que el primer pagament està previst per a final del mes de setembre, Espot va fer al.lusions a les suposades dificultats d'obtenir finançament de l'empresa Proimmon. És per aquest motiu que el cònsol d'Ordino va recordar que, sobrepassada la data de venciment, la situació del projecte passaria a ser crítica. Espot va explicar que, més enllà dels tràmits comunals que haurien de repetir-se, hi ha un conveni per accedir als terrenys on s'ha de construir l'equipament que estableix uns terminis concrets.

De fet, Proimmon va haver de negociar sobre un terreny que dóna accés a la parcel.la pactada amb Govern per edificar-hi el geriàtric. El conveni fixa una sèrie de procediements, entre els quals hi ha els terminis de finalització de l'obra.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT