PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

‘Wolves’ és seleccionat de nou, ara a Macedònia

És el vuitè reconeixement per a l’obra del cineasta Àlvaro Rodríguez Areny

Per El Periòdic

| EL PERIÒDIC
Nou reconeixement internacional per al curtmetratge Wolves del director de cinema encampadà Àlvaro Rodríguez Areny, que en aquesta ocasió cala, per primera vegada, a Macedònia. La producció ha aconseguit un espai dins del proper Tetova International Film Festival ODA (Tiff ODA), esdeveniment que se celebrarà en poc més de dos mesos, tal com informa el mateix equip de l’obra a través de les seves xarxes socials, entre els propers dies 22 i 26 de setembre i on la creació de l’andorrà serà reproduïda davant d’experts de l’àmbit i aficionats d’arreu que participin d’aquesta festa audiovisual, que enguany arriba a la seva cinquena edició.
 
El nou reconeixement des de Macedònia suposa la vuitena selecció oficial que Wolves percep d’ençà que el film, de curta durada i en què participa l’actor Isak Fèrriz, s’estrenava a nivell nacional al Festival Ull Nu, a principis d’aquest mateix any. 
 
Abans d’arribar fins a la República Macedònica, la creació de Rodríguez Areny ha passat per Suïssa, a través de l’Ouchy Films Awards, el Fantafestival que té lloc a la capital Italiana però també ha creuat el Pacífic arribant fins al Tri-cities International Film Festivals que se celebra als Estats Units i al Tlanchana Fest que el passa mes de juny celebrava la seva segona edició a l’Estat de Mèxic. A banda de ser seleccionat de forma oficial en països d’arreu i per consegüent haver tingut projecció internacional, Àlvaro Rodríguez Areny era guardonat amb el Platinum Award al darrer Spotlight Horror Film Awards. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT