PUBLICITAT

La Policia deté un jove pels furts en dos establiments de la capital

  • El noi, un resident de 22 anys, té antecedents penals per altres delictes
  • Els fets van passar en una benzinera i en una perruqueria de Santa Coloma
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
L'estació de servei de Santa Coloma on es va produir un dels furts, ahir. Foto: TONY LARA

La Policia va detenir dimecres un jove de 22 anys, de nacionalitat marroquina i resident al Principat, com a presumpte autor de dos furts amb força en dos establiments de Santa Coloma, a la parròquia d'Andorra la Vella. Els fets es remunten a la nit de dimarts, quan la Policia va rebre l'avís de dos furts comesos a la capital: un en una estació de servei i l'altre en una perruqueria.

En el cas de l'estació de servei, el lladre va trencar el vidre de la porta d'entrada que hi ha al costat del taulell de la botiga i, segons la informació facilitada per la Policia mitjançant un comunicat, va sostreure deu cartrons de tabac, per un valor de 194 euros. A més, el perjudici pels danys ocasionats ascendeix a 138 euros.

Pel que fa al furt a la perruqueria, l'autor va trencar el vidre de l'aparador amb un roc que es va trobar al mateix lloc dels fets i es va emportar el fons de la caixa registradora i monedes del pot de les propines. Tot plegat ascendeix a uns 40 euros, a banda dels danys ocasionats, que s'han comptabilitzat en 450 euros.

Els indicis recollits pels agents del Grup de Delictes contra el Patrimoni de l'Àrea de Policia Criminal al lloc dels fets, a més de l'enquesta efectuada pel mateix cos, van servir per vincular els dos furts a un sol autor. Posteriorment, la Policia va identificar el presumpte autor, un noi amb diversos antecedents penals relacionats amb infraccions patrimonials, i va procedir a la seva detenció. El jove detingut va ser posat a disposició judicial ahir mateix i, tot seguit, va ingressar al Centre Penitenciari de la Comella.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT