PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Detinguts quatre joves per furtar en un restaurant

Quatre processats per delictes contra la seguretat del trànsit

Per EL PERIÒDIC

L'edifici central de la Policia.
L'edifici central de la Policia. | EL PERIÒDIC
Quatre joves van ser detinguts a les set del matí del passat diumenge acusats d’un presumpte delicte de furt en un restaurant de Canillo, on se celebrava aquest cap de setmana la festa major parroquial. Els treballadors d’una empresa de seguretat van advertir els agents de la policia en enxampar els nois forçant la porta de l’establiment presumptament per endur-se indegudament el que hi havia a l’interior.

Dos dels arrestats tenen 19  anys, els altres dos 21. Les detencions es van produir entre les set del matí i les set de la tarda, ja que en produir-se els fets van fugir del lloc i no van ser localitzats fins unes hores més tard. En disparar-se l’alarma, els joves van abandonar el restaurant canillenc sense endur-se cap botí, ja que l’alarma va començar a sonar.

A banda d’aquestes quatre detencions, la setmana passada va saldar-se amb quatre altres processats, tots ells inculpats de delictes contra la seguretat del trànsit. Quan encara no s’havia donat per iniciada la campanya de control per prevenir la conducció sota els efectes de l’alcohol, els funcionaris van enxampar tres persones conduint embriagades en tres controls rutinaris. El cas més greu és el d’una jove de 22 anys, enxampada amb una taxa de 1’74 g/l.

Jove accidentat a Meritxell/ Finalment, cal destacar la detenció del jove de 18 anys que el matí de divendres s’estavellava a l’avinguda Meritxell. El noi, de 18 anys i que ja es troba fora de la gravetat, conduïa amb una taxa de 2,14 g/l. i sota els efectes de productes estupefaents, tal com es desprèn de l’informe que ahir feia públic la Policia. El jove va ocasionar danys materials a l’alçada de l’encreuament amb un gran centre comercial del país, a més de deixar el seu propi vehicle inservible i haver de ser ingressat.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT