PUBLICITAT

Sanxenxo

La selecció marxa de Sanxenxo acumulant dues derrotes

El combinat nacional presenta un equip sense experiència a Galícia i perd amb Anglaterra i Turquia

Per EL PERIÒDIC

Els jugadors anglesos celebren la classificació per a la fase final.
Els jugadors anglesos celebren la classificació per a la fase final. | Euro Beach Soccer League
La intenció amb la que la selecció disputava la Divisió B de l’Euro Beach Soccer League a la localitat gallega de Sanxenxo no era altra que la d’obtenir experiència, ja que en aquesta ocasió el combinat nacional estva format en bona part de debutants Aquests es van poder foguejar, però no van poder evitar perdre els dos partits que van disputar.
 
Només un jugador andorrà comptava amb experiència. Aquest era Èric Flinch. La resta, tots joves, s’estrenaven pensant en formar un equip de cara al futur. El primer rival del conjunt dirgit per Oriol Anglora al grup 2 era Anglaterra. Els andorrans van intentar-ho, però no van poder evitar perdre amb una selecció més experimentada com és Anglaterra. Van caure per 5-1. En el segon enfrontament el contrincant era Turquia, i amb els otomans també se sumava una derrota (5-2). El combinat del Principat va acabar últim de grup amb zero punts. Primers eren els britànics, amb dues victòries, ja que en el matx amb els turcs van imposar-se en la tanda de penals per 3-1, després que el temps reglamentari finalitzés amb empat a un gol. Els anglesos finalitzaven amb quatre punts, pels tres que van sumar els otomans. 
 
La primera plaça els permet classificar-se per a la fase final d’ascens, que es desenvoluparà a la ciutat siciliana de Catània. Al grup 1, la República Txeca també es va guanyar aquest honor, després de quedar en primer lloc per davant de Noruega i Holanda. Pel que fa a la Divisió A, els guanyadors van ser Espanya i Suïssa. Els ibèrics s’imposaven al grup A a Ucraïna, Franca i Romania, mentre que els helvètics ho feian al B superant als seus rivals: Portugal, Alemanya i Grècia.
PUBLICITAT
PUBLICITAT