PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Primer cap de setmana de la mostra ‘7 maneres de gaudir d’un país’

L’exposició, inaugurada divendres, hi serà fins el dia 17

Per El Periòdic

Part de la mostra ‘7 maneres de gaudir d’un país’ que s’estrenava el passat divendres a l’illa.
Part de la mostra ‘7 maneres de gaudir d’un país’ que s’estrenava el passat divendres a l’illa. | El Periòdic
Els visitants que aquest cap de setmana han visitat el país amb motiu de l’arribada del Tour, però també els que ja han iniciat les seves vacances al país així com els qui han pujat a gaudir d’Scalada Vision però sobretot els de les compres, han tingut l’ocasió de presenciar ja de 7 maneres de gaudir d’un país. La mostra, que es va engegar el passat divendres a la planta 0 de l’illa Carlemany, hi seguirà instal·lada fins el proper dia 17 de juliol, tot coincidint amb e dia de l’aniversari del centre comercial, que enguany compleix set anys.
 
El passat divendres es va donar el tret de sortida a una mostra amb què el complex comercial acompanya textos farcits d’informació turística amb les imatges que representen cadascuna de les parròquies: des de Santa Coloma i l’únic campanar amb planta circular del país fins a les falles de la capital, passant per les bordes i, com no podia ser d’una altra manera, la riquesa natural de què està dotat el país.
 
Amb motiu del setè aniversari l’illa Carlemany, juntament amb l’impuls d’altres activitats, va optar per dedicar un any de vida del centre comercial a una parròquia diferent.
L’exposició inclou uns plafons amb fotografies dels diferents indrets on s’ofereix material informatiu de les respectives parròquies per tothom qui ho desitgi. 
 
Exposició de bicicletes/ La mostra fotogràfica no és l’única exposició amb què aquests dies es pot trobar l’usuari al centre comercial. A banda de 7 maneres de gaudir d’un país i en el marc de la celebració del seu aniversari, la planta baixa de les instal·lacions acull una exposició de bicicletes antigues, que ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’Associació de Vehicles Antics d’Andorra (AIVA) i que es manté aquests dies, amb l’estada del Tour al país. També aquesta exposició es podrà presenciar per darrera vegada al centre el proper 17 de juliol.
 
Esbart Santa Anna/ L’illa ha apostat per celebrar el seu aniversari tot acollint-se a la cultura del país. El proper diumenge, coincidint amb la fi de les mostres expositives, tindrà lloc una actuació de l’Esbart dansaire Santa Anna d’Escaldes-Engordany. A les 12 del migdia, els seus components oferiran al públic part del seu repertori. En aquest cas la intervenció tindrà també lloc a la planta baixa del centre comercial i serà un dels darrers actes que ofereixi l’illa amb motiu del pas de set anys d’ençà que obria les portes als usuaris el 2009. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT