PUBLICITAT

ANDORRA LA VELLA

Navarro veu amb bons ulls que Bartzokas sigui l’entrenador

Amb l’arribada de l’entrenador grec espera que l’equip blaugrana torni a guanyar títols

Per EL PERIÒDIC

Navarro va respondre les preguntes dels joves assistents al campus.
Navarro va respondre les preguntes dels joves assistents al campus. | NIKE CAMP
Jornada amb sorpresa inclosa al Nike Camp. Era dia de bàsquet i estava previst que només hi fos present Àlex Suárez, del Bilbao Basket. Però els assistents també van poder gaudir d’un que sempre hi és, el capità de l’FC Barcelona , Juan Carlos Navarro, que es va escapar al Principat en el descans existent a la concentració de la selecció espanyola.

Ahir l’entitat blaugrana feia públic que el grec Giannis Bartzokas és el nou entrenador de l’equip, en substitució de Xavi Pascual, destituït dies enrera. L’arribada a la banqueta del tècnic hel·lè «suposa un canvi important per a l’equip», indica Navarro, subratllant que «també representarà un canvi de jugadors i després de dues temporades sense haver guanyat res, espero que poguem tornar a ser un equip competitiu».

L’escorta de Sant Feliu de Llobregat el mes vinent estarà present als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro amb la selecció. Amb cinc, serà el jugador espanyol amb més presències olímpiques, per davant de Juan Antonio San Epifanio Epi. Aquesta circumstància el fa estar «molt il·lusionat. Seran els cinquens, que es diu molt fàcil. Portem pocs dies treballant, però és una situació extranya pels lesionats, pels jugadors que canvien d’equip i pels que se’n van a l’NBA». Tot i així, «s’ha format una selecció de talent i, com sempre, amb molt esperit i il·lusió. Anem amb l’ambició d’aconseguir una tercera medalla consecutiva, una cosa que em sembla que només han assolit els Estats Units».

Per la seva part, Suárez està esperant a conèixer el seu futur. Fitxat la temporada passada pel Reial Madrid del Joventut de Badalona, era cedit al Bilbao. A aquestes alçades, està pendents de saber quines són les intencions del club blanc. Mentresntant, se centra en «seguir treballant, millorar com a jugador i ajudar l’equip en el que estigui», exposa el jugador balear, assenyalant que el pas pel conjunt basc no va ser fàcil: «Ha estat una temporada complicada. Vaig començar amb una mica més de protagonisme i podria haver jugar més, però acabo satisfet. Em quedo amb els entrenaments, els partits que he jugat i el que he pogut aprendre al costat de jugadors com Raül López, Mumbrú o Hervelle».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT