PUBLICITAT

LA SEU D'URGELL

Detingut per cultivar marihuana a Gavarra

L’home, un veí d’Organyà, cultivava i assecava la planta en un magatzem amb vuit departaments

Per EL PERIÒDIC

La marihuana decomissada.
La marihuana decomissada. | MOSSO D\'ESQUADRA
Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de la Seu d’Urgell han detingut un home de 40 anys, de nacionalitat espanyola i veí d’Organyà, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública. En total, es van intervenir 248 plantes de marihuana en diferents estats de creixement.

La detenció, que es va efectuar dimecres, és el resultat d’una investigació oberta fa dues setmanes, després de constatar-se l’existència d’una plantació de marihuana amagada a l’interior d’un magatzem de Gavarra, al municipi de Coll de Nargó, segons informa RàdioSeu.

Els policies van comprovar que el cultiu es feia a l’interior del local, distribuït en vuit departaments, cadascun de les quals estava destinat a una part del procés per aconseguir la droga: des de la germinació de les plantes fins a la fase d’assecament. El magatzem estava perfectament habilitat per realitzar cultius intensius, amb un sistema de ventilació, reg i enllumenat per facilitar el creixement de la marihuana.

El detingut, que ja té antecedents policials, va passar ahir a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de la Seu d’Urgell a l’espera de la decisió del jutge.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT