PUBLICITAT

ANDORRA LA VELLA

Espectacle de teatre i dansa dels usuaris del Taller Xeridell

Xeridell ofereix un conjunt d’activitats laborals, ocupacionals i terapèutiques

Per EL PERIÒDIC

Els usuaris del Taller Xeridell van actuar ahir al Centre de Congressos.
Els usuaris del Taller Xeridell van actuar ahir al Centre de Congressos. | TONY LARA
Els usuaris dels tallers ocupacionals Xeridell de l’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell (Eensm) van oferir ahir un espectacle de teatre i dansa a l’Auditori del Centre de Congressos del Comú d’Andorra la Vella.

Xeridell ofereix un conjunt d’activitats laborals, ocupacionals i terapèutiques que tenen com a objectiu la millora integral dels usuaris i la seva participació en l’entorn. Entre els tallers hi ha el de serigrafia, que permet realitzar impressions sobre una base plana (tela, pvc, paper…), el d’ensobrats de correspondència, xapes personalitzades, postals de Nadal, i laminats i retractilats.

A més, els usuaris de Xeridell també fabriquen objectes artesans per a regal o decoració, com punts de llibre, articles de Nadal, ninots, mocadors, bijuteria, tasses, sabons i detalls per Sant Jordi.

Enguany, Andbank ha acordat aportar 30.000 euros anuals durant un període de tres anys al Taller Xeridell que permetrà «oferir nous productes i intentar que treballi més gent dins el programa dels tallers ocupacionals», segons van explicar des de l’ Eensm.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT