PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

La canalla sahrauí ha d’arribar aquesta tarda

L’Adsaps ha resolt tots els problemes burocràtics i rebrà avui els deu infants

Per EL PERIÒDIC

Arribada de canalla sahrauí en una edició anterior de Vacances en pau.
Arribada de canalla sahrauí en una edició anterior de Vacances en pau. | TONY LARA
A la fi, després de combatre les dificultats administratives, els 10 infants sahrauís que preveien venir a passar al país unes ‘vacances en pau’, podran consumar el seu desig. Finalment, tot i els problemes burocràtics generats durant la darrera setmana amb els visats, els deu nens sahrauís que passaran dos mesos al Principat, està previst que arribin avui a les cinc de la tarda, segons l’Adsaps ha informat a través d’una nota. Tot i els sis dies de retard, des de l’associació s’assegura que «les famílies d’acollida els esperen amb més il·lusió si cap».

Un cop aterrin a Barcelona, cap a les dotze del migdia, els membres d’Adsaps els oferiran un dinar, que els permeti recuperar forces i iniciar l’últim trajecte en autobús fins a Andorra. Els nens, alguns de nous i altres de repetidors, es trobaran amb les seves respectives famílies al Parc de la Mola d’Escaldes-Engordany.

Des de l’Adsaps s’aprofitarà el moment d’arribada per informar d’un berenar de benvinguda que es farà durant els primers dies d’estada.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT