PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Les matriculacions creixen un 9% el primer semestre

El registre de camions augmenta en un 278% el mes de juny

Per M.C.

Vehicles a la venda.
Vehicles a la venda. | TONY LARA
De les darreres dades del servei d’estadística relacionades amb la matriculació de vehicles se’n destaca l’increment, en un 278%, del registre de camions el propassat mes que, d’altra banda, tanca el primer semestre de l’any amb un creixement del 9% en comparació amb el mateix període de l’any anterior.

Les matriculacions de vehicles durant el mes de juny van ser de 379, el que suposa un creixement respecte al mes de juny de l’any anterior del 21,5%, segons les dades facilitades aquest dilluns pel departament d’Estadística. Pel que fa a les matriculacions de vehicles dels darrers dotze mesos, les dades mostren que van pujar un 7,6% i van arribar a les 3.545, mentre que al període anterior es van matricular 3.296 vehicles.

Pel que fa a les matriculacions de vehicles segons el tipus de carburant, en aquest mes de juny destaca el grup ‘Gasolina’ amb una pujada del 50,4% de vehicles matriculats. Per contra, han sofert una davallada respecte al mateix mes de l’any anterior els grups de ‘Sense carburant’ (8,3%) i ‘Gas-oil’ (7,7%). D’altra banda, els vehicles ‘Elèctric 100%’ i ‘Híbrid gasolina endollable’, el juny d’aquest any han entrat a  l’estadística, amb 13 i 4, respectivament, mentre que el juny 2015 no se’n va matricular cap.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT