PUBLICITAT

encamp

El Saló Overland d'Encamp aplega 3.000 visitants

Les rutes guiades 4x4, activitat estrella del cap de setmana

Per El Periòdic

El Saló Overland, a Encamp.
El Saló Overland, a Encamp. | ANA/ S.F.
El Saló Overland 4x4 que aquest cap de setmana ha debutat a Encamp va tancar portes el vespre d'ahir després d'haver rebut més de 3.000 visites de professionals del país però també arribats des d'Espanya i França. L'activitat estrella d'aquesta cita, engegada el passat divendres, han estat les visites guiades 4x4, segons informa l'organització de l'esdeveniment.

La primera edició de l’Overland Saló 4x4va aplegar a Encamp una cinquantena d’expositors que van fer arribar als visitants la passió pel motor, la muntanya i l’aventura. L’organitzador del saló Josep MªMartín, va ser  el cap visible d’aquesta primera experiència, que va proposar activitats organitzades als diferents espais de l’Overland.

Entre altres, van triomfar les 95 rutes guiades 4x4 que durant més de 3 hores han conduït a un total de 250 persones per les muntanyes d’Andorra. També hi van tenir lloc conferències, projeccions, lloguer de booguies, conducció de vehicles mini per radio control, son algunes de les activitats participatives.  La cara comercial , però, que envolta al món del tot terreny va estar present amb els expositors que representaven productes de tipus més tècnic.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT