PUBLICITAT

Els auditors dubten de la viabilitat de Naturlandia

S’haurà de renegociar el deute amb els bancs per evitar la fallida

L’atracció estrella de Naturlandia, el Tobotronc.
L’atracció estrella de Naturlandia, el Tobotronc. | TONY LARA
La junta d’accionistes de la societat Camprabassa es va reunir dimecres al vespre per tractar sobre les mesures per assegurar la seva viabilitat. Tal com va donar a conèixer el cònsol major, Josep Vila, els auditors han expressat els seus dubtes sobre la viabilitat de la societat i han posat de manifest que el passiu corrent –pòlisses de crèdit i de proveïdors– és superior a l’actiu corrent, per un import de gairebé sis milions d’euros. Per aquest motiu, Vila ha expressat la necessitat de renegociar amb les entitats bancàries per tal de passar els deutes de curt termini a mig o llarg termini. El cònsol ha assegurat que aquest any es podrà fer front al problema i al pagament de proveïdors fent injeccions dineràries des del comú, i s’ha compromès a minimitzar les pèrdues.
El cònsol lauredià va donar a conèixer davant la junta d’accionistes els resultats de l’auditoria duta a terme dels comptes de la societat. Segons l’ANA, els auditors han donat el vistiplau a l’ampliació de capital de més de cinc milions d’euros que es va fer a compte del deute que Camprabassa tenia contret amb el comú.

seguiment pressupostari / En canvi, els auditors han mostrat els seus dubtes sobre la viabilitat de Camprabassa per continuar operant. Davant d’aquest fet, el cònsol va assegurar que ja s’han fet canvis en els sistemes de gestió per tal que es pugui fer un seguiment pressupostari, i s’ha aplicat un sistema per tal de disposar d’informació de cada activitat.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT