PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Jornada solidària i sorteig per ajudar als refugiats

Andorra col·labora amb l’ONG Proactiva Open Arms per recaptar fons

Per ESTEFANIA GRACIA

Presentació de la col·laboració amb Proactiva Open Arms, ahir.
Presentació de la col·laboració amb Proactiva Open Arms, ahir. | TONY LARA
En col·laboració amb l’ONG Proactiva Open Arms, Andbank, Pyrenées i Silvia Encinas, encapçalen la jornada solidària Ningú arrisca la vida dels seus fills en una barca a no ser que l’aigua sigui més segura que la guerra, que tindrà lloc el proper 16 de juliol a Naturlandia. L’objectiu és recaptar fons, i una part del cost de les entrades anirà destinada a finançar l’ONG Open Arms, que des del passat mes de setembre es dedica a ajudar als refugiats que arriben per mar. Ja que són molts els qui «fugen per les aigües i acaben perdent la seva vida», va matisar ahir Anna Hernandez, la representant de l’ONG a Andorra, durant la presentació de la Jornada.
 
A banda de la diada de recaptació, també s’organitza un sorteig solidari pel mateix 16 de juliol. La compra de les butlletes es destinarà a l’ONG i cap a les 18:30 hores es procedirà a l’entrega de premis (més de 20). Les paperetes es poden comprar en diferents espais del Principat fins el mateix dia del sorteig. 
 
També s’ha obert un compte solidari a Andbank on els ciutadans poden ingressar-hi diners per col·laborar amb les tasques de la ONG.
 
Perseverança / La secretaria d’Afers Socials, Ester Fenoll, assegura que es continua treballant en l’acollida de refugiats. «La setmana passada vam tenir una reunió conjuntament amb Exteriors, Interior i Afers Socials per mirar d’estudiar totes les vies possibles per portar als 20 refugiats que es va anunciar. Perquè avui dia no tenim un marc legal específic en aquest camp i és complicat». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT