PUBLICITAT

Sant Julià de Lòria

55 estudiants de l’UdA celebren l’acte de graduació

L’acte omple el Centre de Congressos de Sant Julià de Lòria

Per EL PERIÒDIC

Familiars i amics aplaudeixen durant l’acte de graduació.
Familiars i amics aplaudeixen durant l’acte de graduació. | ANA / S.F.
Un total de 55 estudiants universitaris van celebrar ahir a la tarda a l’Auditori Claror del Centre Cultural i de Congressos Lauredià el final de les seves respectives carreres. L’esdeveniment, organitzat pels mateixos estudiants, va omplir la sala de familiars, amics i professors. El rector de la Universitat d’Andorra, (UdA) Miquel Nicolau, va qualificar d’èxit la iniciativa i va assegurar que els 55 titulatats es una mostra de la consolidació de la universitat. Es tracta dels estudiants dels Bàtxelor d’infermeria, administració d’empreses, ciències de l’educació i informàtica.

Nicolau va avançar que de cara el curs vinent hi haurà «un any rècord de creixement d’estudiants» a la universitat destacant que el procés d’internacionalització permetrà «atraure talent cap aquí». A banda, va assenyalar que de cara el curs 2016-2017, i per primera vegada, s’incorporaran assignatures obligatòries en anglès en tots els ensenyaments. 

Sobre l’enquesta dels perfils socioeconòmics dels estudiants universitaris que la Xarxa Vives va donar a conèixer fa dues setmanes, Nicolau va considerar que tot i que es troben pendents d’analitzar les dades de l’enquesta locals realitzades als alumnes de la Universitat d’Andorra «hi ha tres universitats que ens veiem poc representades» amb els resultats de l’estudi. En aquest sentit, va apuntar que el treball del Grup de recerca interdisciplinari en educació i algunes conclusions d’aquests assenyalen uns resultats «molt diferents dels de l’enquesta de la Xarxa Vives». Com a exemple, segons Nicolau, que en la majoria de casos dels estudiants andorrans el seu origen «no és precisament classe alta, sinó de classe mitjana i treballadora».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT