PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

2.170 residents espanyols ja han votat al consolat per al 26-J

190 persones van dipositar la seva papereta durant la tercera jornada de recollida

Per EL PERIÒDIC

Façana del consolat general d'Espanya a Andorra.
Façana del consolat general d'Espanya a Andorra. | TONY LARA
Un total de 2.170 residents de nacionalitat espanyola ja han dipositat el seu vot al consolat d’Espanya per a les eleccions al Parlament de demà, 26 de juny. Durant la jornada d’ahir, la tercera per votar en persona directament a l’urna, es van apropar a l’Ambaixada d’Espanya a Andorra un total de 190 persones.

El consolat estarà avui obert per votar des de les nou del matí fins a les cinc de la tarda, i demà, dia de les eleccions, des de les nou del matí fins a la una de la tarda. A més, el personal diplomàtic passarà aquest matí per l’oficina de Correus espanyols per recollir, si n’hi ha, algun vot, ja que ahir va ser festiu a Andorra la Vella i Correus estava tancat.

Les votacions a l’ambaixada van començar dimecres, dia en què hi van acudir 650 persones, i l’endemà, dijous, van votar-ne 459. De vots per correu ja se n’han comptabilitzat 871.

El total de residents espanyols amb dret de vot és de 21.847 i, de moment, han votat 2.170 persones. També n’hi ha molts que encara ho poden fer personalment als seus municipis d’origen.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT