PUBLICITAT

La Policia deté un menor a la frontera per un furt a Arinsal

  • El fet delictiu es va produir en un hotel el 25 de juliol passat
  • El perjudici són els danys a la caixa registradora
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY


La Policia va detenir aquest dimarts un menor presumptament implicat en un furt amb força en un hotel d'Arinsal. Els fets es remunten al 25 de juliol, quan els agents van rebre l'avís que s'havia produït una sostracció a l'establiment hoteler. Els agents desplaçats al lloc dels fets, i després de prendre declaració al vigilant de nit, van constatar que un individu de sexe masculí, amb guants i que es tapava la cara amb la jaqueta, hauria intentat sostreure diners de la caixa registradora, però en veure's sorprès, hauria fugit.

De la investigació es desprèn que el presumpte autor dels fets és un menor resident, amb antecedents similars vinculats amb furts amb força. En aquell moment, el menor no va poder ser localitzat en territori andorrà, però aquest dimarts va ser controlat i detingut, prèvia autorització escrita del batlle instructor, quan es disposava a entrar al Principat per la frontera del riu Runer.

Segons les investigacions inicials, sembla que el presumpte autor va accedir a l'establiment hoteler després de saltar una tanca d'un metre d'alçada i per una porta d'emergència mal tancada. Un cop a l'interior, hauria anat cap a la barra del bar per intentar obrir el calaix de la caixa registradora, moment en què va saltar l'alarma, va ser sorprès pel vigilant i va fugir de l'hotel.

El perjudici ocasionat correspon als danys fets a la caixa registradora, que ascendeixen a 105 euros. El menor va ser detingut i posat a disposició judicial aquest dimarts.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT