PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

La comunicació d’Andorra Airlines, de mà en mà

El gabinet de premsa que inicialment portava l’aerolínia no sap res del projecte de Jordi Soriano

Per LÍDIA RAVENTÓS

El president d’Andorra Airlines, Jorge Soriano, parla amb els mitjans de comunicació el passat febrer.
El president d’Andorra Airlines, Jorge Soriano, parla amb els mitjans de comunicació el passat febrer. | TONY LARA
El Whatsapp és la nova –i l’única– via de comunicació que utilitza la companyia aèria Andorra Airlines. Des del passat mes de febrer quan el president de l’aerolínia, Jorge Soriano, va presentar el projecte al Centre de Congressos de la capital, ningú ha tingut notícies oficials de les seves intencions. Ara fa uns mesos, i després de diverses pròrrogues en la data en què havien de començar a volar, Soriano va deixar de contestar el telèfon –a tots els números que va facilitar a la premsa– i va optar per donar informació únicament a través de l’aplicació mòbil. A més, i segons va poder constatar EL PERIÒDIC, l’agència de comunicació externa que inicialment donava aquest servei a Andorra Airlines tampoc té notícies de la companyia.

De fet, quan aquest rotatiu es va intentar posar en contacte amb el gabinet de premsa en qüestió, es va informar que havien decidit no representar la companyia per manca d’informació. Una explicació que anava acompanyada de riures i preguntes que posen en dubte la serietat del projecte de Soriano.

Amb tot, EL PERIÒDIC també va intentar posar-se en contacte, de nou, amb el president d’Andorra Airlines. Per telèfon va ser impossible ja que Jorge Soriano segueix sense contestar. Per Whatsapp, finalment, es va trencar el silenci. La resposta del passat dilluns? «A partir de demà [dimarts]el nou portaveu amb els mitjans es posarà en contacte amb vosaltres per anar informant». De moment però, cap notícia. El missatge del president, imputat per la trama de corrupció del cas Mercuri que va remoure la política municipal de Sabadell, acabava dient que «últimament estan sortint notícies que sorprenen».

Sobre el fet que ni el seu inicial gabinet de comunicació tingués constància dels propers passos del projecte, va preferir no respondre. Ara per ara, els bitllets no es poden comprar i el telèfon de contacte que constava a la pàgina web de la companyia ha desaparegut.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT