PUBLICITAT

Càsting de cares noves per a la sèrie ‘Art de garatge’

L’equip busca actors i actrius protagonistes, secundaris i figurants

Art de garatge busca nous rostres. El director, Hèctor Romance, i el productor, Daniel Arellano, convoquen els actors i les actrius a un càsting per escollir protagonistes, secundaris i figurants per rodar el capítol pilot de la segona temporada de la sèrie. La cita serà els dies 12 i 13 de juliol, entre les 17.30 hores i les nou del vespre, al centre cultural La Llacuna. 
 
De l’elenc de la primera temporada, que es va rodar el 2011, només es manté el personatge de la Joana, que tornarà a interpretar Mireia Guilella. «Ara busquem dos nois i una noia», va especificar ahir Arellano. «Però necessitem gent d’entre 20 i 40 anys, ja que també hi ha més personatges», va puntualitzar.
Romance va matisar que el capítol pilot serà «de qualitat», ja que es roda amb tècnica cinematogràfica. Els primers 10 minuts del primer episodi, Impacte, «passen en una festa en què un fet capgirarà 180 graus la vida dels protagonistes». Aquests primers minuts tindran vida independent com a curtmetratge. La resta de l’episodi «mostrarà Andorra: els paisatges, el centre històric...». «El que vull és implicar tothom», assegura el director. 
 
El director i productor Jose Pozo, d’Imminent Produccions, dóna suport al projecte. De fet, Romance ha estat el primer ajudant de direcció de Pozo en el rodatge del llargmetratge 73’. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT