PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Andorra també celebra el dia internacional dedicat al ioga

La vetllada inclou una classe magistral i la projecció d’un mantra

Per EL PERIÒDIC

Celebració del Dia internacional del Ioga, ahir al Prat del Roure.
Celebració del Dia internacional del Ioga, ahir al Prat del Roure. | TONY LARA
Les Nacions Unides van declarar l’any 2014 el 21 de juny com a Dia internacional del Ioga. Per celebrar la jornada, els amants del ioga es van trobar de nou en una sessió de ioga conjunta i oberta a tothom al Prat del Roure, impulsada pel Ministeri del Ioga i Ayurveda del Govern de l’Índia i l’ONU. La classe magistral de ioga d’ahir a la tarda va ser impartida per mestres de diferents escoles del país.

Després de la classe de ioga d’una hora, acompanyada per la difusió d’un DVD, hi va haver temps per a una sessió d’introducció a la música i a la dansa mil·lenària del Bhangra, amb música de percussió en directe.

Ja a la nit, es va projectar el mantra Om Shanti, mantra per la Pau Mundial que es va referir explícitament a la situació dels refugiats. Per finalitzar la vetllada dedicada al ioga, es va oferir un tast d’un plat típic de l’Índia i les diferents escoles de ioga del país van oferir informació de la seva activitat als assistents.

El ioga és una disciplina física i mental que ja es practicava a l’Índia al tercer mil·leni aC. L’activitat cada vegada sedueix més Occident, on el practiquen milers de persones.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT