PUBLICITAT

ORDINO

34 artistes participaran a la 5a edició de l’Art Camp

El campus pretén afavorir el diàleg entre creadors de països en conflicte

Per EL PERIÒDIC

Una artista participant en l’edició d’Art Camp 2014.
Una artista participant en l’edició d’Art Camp 2014. | TONY LARA
34 artistes de tot el món participaran a la cinquena edició de l’Art Camp, que tindrà lloc a Ordino del 18 al 28 de juliol. El projecte biennal es torna a emmarcar en el Decenni internacional de l’apropament de les cultures (2013-2022) de la Unesco, tot i que en aquesta edició se centrarà concretament en els «ponts culturals», va puntualitzar ahir la cònsol menor de la parròquia, Gemma Riba.

Durant la «selecció acurada» que s’ha fet dels artistes convidats en funció de la seva nacionalitat, s’ha donat preferència a països «que no han vingut mai», però també s’ha buscat «afavorir el diàleg entre països en conflicte», va explicar el secretari general de la Comissió Nacional Andorrana per a la Unesco (CNAU), Jean-Michel Armengol, segons informa l’ANA. El campus comptarà amb la participació d’un artista d’Armènia i un del Kazakhstan, per intentar «reforçar els vincles i afavorir la pau». També hi haurà quatre participants andorrans.

Els artistes que vindran a Ordino durant els deu dies, a banda de crear les seves pròpies obres i debatre al voltant de les principals problemàtiques del planeta, també participaran en diverses activitats per conèixer el país, afavorint també «el diàleg» i la «convivència», va destacar el comissari de l’Art Camp, Faust Campamà. Entre les activitats que faran hi ha programada una visita al Museu de l’Electricitat de FEDA (que és col·laborador del projecte), o un taller amb infants de la parròquia.

El taller creatiu se centrarà en les abelles, el lema d’aquesta edició de l’Art Camp, en substitució de la temàtica dels arbres.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT