PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

La pianista i cantant Clàudia Bardagí presenta el seu disc

La intèrpret jazz-pop actuarà amb un quartet de corda de l’ONCA

Per EL PERIÒDIC

La cantant i intèrpret Clàudia Bardagí.
La cantant i intèrpret Clàudia Bardagí. | EL PERIÒDIC
El cicle ONCA Bàsic forma part del cartell del 32è Festival Colors de Música d’Escaldes-Engordany, amb la proposta Clàudia Bardagí & Cia, i el seu programa Walking on Time. L’actuació clourà la Setmana del jazz, el dilluns 11 de juliol, a les 19.30 hores, a la plaça Coprínceps.

Walking on Time és el primer disc de la jove cantant i pianista Clàudia Bardagí, formada com a pianista i compositora a Barcelona i Nova York. Bardagí presenta aquest primer conjunt de temes propis, entre el jazz i el pop, acompanyada per alguns dels músics més reconeguts de l’escena jazzística de Catalunya, com Jordi Matas (guitarra), Juan Pablo Balcázar (contrabaix i baix elèctric), Mariano Steimberg (bateria i percussió), i un quartet de corda de l’ONCA, format per Pere Bardagí i Sergi Claret (violins), Josep Bracero (viola) i Manuel Martínez del Fresno (violoncel).

El primer treball discogràfic de Bardagí destaca per la seva originalitat, frescor i maduresa artística. Alguns dels temes estan reglats per Bardagí, com Driving, Your spell on me, Downtown, Moments, Inside me, Foolish lover’s game, Cosmos, o el tema que dóna títol a l’enregistrament, Walking on Time. La proposta conté també dues versions de l’estàndard de jazz Angel Eyes i d’un dels temes més coneguts de The Beatles, The fool on the hill.

La Fundació ONCA la constitueixen el Govern i la Fundació Crèdit Andorrà.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT