PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Èxit de la tercera edició del Jambo Street Music

L’organització creu que enguany s’ha superat el nombre de públic

Per L.R.

Una de les actuacions del festival Jambo Street Music.
Una de les actuacions del festival Jambo Street Music. | TONY LARA
Jambo Street Music va concloure dissabte amb èxit d’assistència. Segons va explicar el director artístic del festival de música, Oriol Vilella, i malgrat no tenir xifres exactes, «creiem que enguany hi ha hagut més gent que l’any passat tot i el fred i l’amenaça de pluja». L’organització tenia preparat una segona opció per tapar els escenaris amb carpes en cas que la meteorologia no acompanyés però finalment no va ser necessari.

Un dels èxits de l’edició va ser, per Vilella, el canvi d’ubicació d’un dels escenaris que enguany es va col·locar a la Plaça Rebés de la capital i que va aplegar un gran nombre d’usuaris.

El fet també que coincidís amb l’Andorra de Tapes que té lloc al Centre Històric d’Andorra la Vella del 16 al 26 de juny, també va propiciar a l’augment de públic. En aquest sentit, Oriol Vilella va destacar que «ha estat un gran encert organitzar aquesta iniciativa perquè tot ajuda». Així mateix, també va posar en relleu que els comerciants de la zona estaven molt satisfets amb tots dos esdeveniments. «La gent anava passejant, entrant als bars per gaudir de les tapes i sortia per escoltar els concerts. Hem aconseguit l’essència de Jambo Street», va apuntar el director artístic del festival.

L’esdeveniment, que va tenir lloc divendres i dissabte, va tancar ahir amb l’actuació de la cantautora catalana Núria Graham. En total, pels carrers de la capital van actuar 32 grups nacionals i internacionals. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT