PUBLICITAT

Andorra la Vella

España confia en tenir la Suzuki evolucionada per al Dakar

Participarà el mes vinent a la Baja Aragón, on espera poder pujar al podi en una cita del Mundial

Per JOAN JOSEP BLASCO

España signava ahir un acord de patrocini amb Hotansa.
España signava ahir un acord de patrocini amb Hotansa. | Blai Jané
Va agafant experiència sobre la moto. No només a l’hora de donar gas, sinó també en el que la navegació suposa afrontant tot tipus de terreny. Cristian España continua competint i per a les pròximes cites confia en seguir desenvolupant-se com ha fet fins ara en el que porta de temporada. El Dakar és la seva fita principal i allí espera tenir la Suzuki en les millors condicions per només haver-se de preocupar per conduir i mirar el roadbook.
 
Ahir signava un acord de patrocini amb Hotansa, que li serveix per comptar amb més suport de cara a la cita sud-americana de començament d’any. Després de prendre part al Ral·li de Sardenya, que li va servir per obtenir experiència, farà del 22 al 24 de juliol la Baja Aragón, segona prova del calendari del Mundial de Bajas. En dues edicions suma un quart i un cinquè lloc, i en aquesta ocasió «ha arribat el moment de fer un podi al Mundial», exposa España, indicant que «des del primer moment volem sortir a guanyar i fer una bona cursa». De l’11 al 13 d’agost competirà a Bèlgica a La Chinelle, una prova de dotze hores d’enduro que s’inicia a mitjanit i on «tenim intencions d’estar a dalt de tot». A l’octubre estarà al Ral·li del Marroc, del Mundial de l’especialitat, i al llarg de l’any serà present en proves puntuables per al Campionat d’Espanya.
 
A Sardenya va haver de pilotar una Beta perquè la Suzuki l’estan revisant per tal de millorar-la. Al Marroc espera tenir-la, per a que al Dakar estigui del tot a punt. Perquè al continent americà només vol preocupar-se de si mateix. «Si jo evoluciono espero que la moto també ho faci. Que sigui més fiable i que no tingui els problemes de l’any passat», assegura España, que veu com va millorant amb el pas de les curses. «Estic entrenant dur i preparant-me per estar millor» que en l’edició passada. Ara se sent més segur. «He guanyat en velocitat i sóc més ràpid. En navegació he anant millorant moltíssim», el que comporta que amb «la serenitat que pujo a la moto fa que pugui obtenir millors resultats que un any enrera».
PUBLICITAT
PUBLICITAT