PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Un anunci sonat que ha quedat en fum

Jordi Soriano no respon ni al telèfon per donar explicacions

Per ESTHER JOVER MARTIN

| TONY LARA
El tema de les companyies aèries a Andorra s’està convertint en un vodevil. La companyia Andorra Airlines es va presentar a so de bombo i platerets i, fins i tot, va assegurar que començaria a volar l’últim cap de setmana d’abril amb els avions plens. Però molt soroll per a no-res. L’inici de l’activitat s’ha anat ajornant i l’última data prevista per començar a volar era demà, però de la companyia no se’n sap res. El president, Jordi Soriano, no respon ni al telèfon. 
 
La primera destinació d’Andorra Airlines havia de ser Madrid, a continuació, Porto i Palma de Mallorca, i en una nova fase, hi hauria vols a Alemanya, Bèlgica, el Regne Unit, Holanda i Itàlia. Un projecte molt ambiciós que està resultant ser fum.
 
Soriano, imputat pel cas Mercuri, no està sol en companyies que semblen fantasmes. L’altre cas paradigmàtic és Air Andorra, que ha assegurat per activa i per passiva que ho té tot a punt per operar, però també està en punt mort. 
 
El futur comercial de l’aeroport Andorra-La Seu d’Urgell és incert ja que encara no hi ha cap companyia que hagi posat fil a l’agulla per volar de veritat. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT