PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Policia atrapa in fraganti el presumpte autor d’un furt

L’home trenca la porta d’una llar de la capital d’on pretenia endur-se objectes

Per El Periòdic

El detingut va viure durant dos mesos al pis on intentava robar.
El detingut va viure durant dos mesos al pis on intentava robar. | Àlex Lara
Setmana amb poques detencions al Principat. Si bé l’activitat dels agents va ser el transcurs de la setmana passada més tranquil·la de l’habitual, cal no obstant lamentar ifraccions de major calibre de l’habitual. Així, els agents del cos d’ordre van detenir un home enxampat in fraganti quan intentava sostreure, de l’interior d’un domicili de la capital, diversos objectes després de trencar la porta d’accés a la llar.
 
El darrer dimecres, passades les deu de la nit, una patrulla del servei de Policia es va haver de desplaçar a Andorra la Vella després de ser advertida d’un intent de robatori. En sentir sorolls a les escales de l’edifici on van tenir lloc els fets, els veïns van trucar al cos. Un cop al lloc dels fets i tal com va notificar el servei de Policia en el balanç de detencions efectuat en el transcurs de la darrera setmana, l’interessat va ser enxampat en flagrant delicte, en haver trencat la porta d’un domicili. Segons la informació feta pública des del servei, l’home, de 36 anys, havia viscut durant dos mesos a la casa d’on pretenia sostreure diversos objectes i on va causar diferents danys materials; entre ells, el trencament de la porta d’accés al pis. 
 
El presumpte lladre, persona que resideix habitualment al país, va ser aleshores detingut com a presumpte autor dels delictes de furt, amb l’agreujant de fer servir la força i tot causant danys en el domicili que va violar i del que hauria intentat endur-se il·lícitament diverses propietats. A banda de la detenció en matèria de patrimoni, els agents van detenir dues altres persones des del passat dilluns, dia 6, i fins diumenge 12 de juny. 
 
Maltractaments/ El mateix dia 8 en què els agents actuaven per aturar el robatori, els agents van haver d’intervenir en un domicili d’Escaldes.Engordany, en ser advertits per una baralla. Segons el comunicat, a la llar on va ser requerida la patrulla s’hauria donat un cas de maltractament que afectava un menor d’edat. La nota informativa de la Policia no facilita més detalls.
 
Per últim, divendres passat els funcionaris van haver d’actuar també en el marc d’un cas de violència domèstica. A dos quarts de dotze de la nit, la Policia era requerida a la capital per una desavinença conjugal en un domicili particular. L’home va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT