PUBLICITAT

ORDINO

150 persones assisteixen a la 4a Trobada Canillo-Ordino

L'esdeveniment compta amb dues curses d'orientació i un àpat de germanor

Per EL PERIÒDIC

El grup d egent que va assistir ahir a la 4a Trobada Canillo-Ordino.
El grup d egent que va assistir ahir a la 4a Trobada Canillo-Ordino. | ANA/S.F.
Més de 150 persones van participar ahir en la trobada de germanor entre Canillo i Ordino organitzada al Coll d’Ordino. La cursa d’orientació va ser la protagonista de la quarta edició de la Trobada Canillo-Ordino, amb dos recorreguts: un de més senzill, dirigit a les famílies, en què van haver de trobar vuit o nou fites, i un segon circuit més difícil, en què els participants van haver de localitzar un total de 14 fites entorn del Bony de les Neres i fins al vessant del Casamanya.

La consellera de Cultura i Esports de Canillo, Núria Fernàndez, va explicar que els dos recorreguts plantejats per l’organització buscaven la participació de famílies amb canalla de totes les edats, segons informa l’ANA. Després de les curses, els assistents van gaudir d’un àpat conjunt.
Les dues parròquies més al nord del Principat –una a la Vall d’Orient i l’altra a les Valls del Nord– van consolidar una jornada de germanor que té per objectiu recuperar una antiga tradició de les dues parròquies, en què es mataven i cuinaven uns bous per fer un àpat de germanor, i que es va deixar de fer als anys 90. A més, a poc a poc també es consolida la participació a la trobada d’habitants d’altres parròquies. El conseller de Turisme i Esports d’Ordino, Jordi Serracanta, va destacar que l’objectiu és oferir una activitat esportiva i familiar, enmig de la natura.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT