PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

300 visitants i 70 viatges a la 1a edició de Clàssics al carrer

L’AAVA exposa els vehicles més antics i sorteja un Seat 600

Per EL PERIÒDIC

Un grup de persones prova i observa un dels vehicles exposats, ahir.
Un grup de persones prova i observa un dels vehicles exposats, ahir. | ANA / S.F.
L’Associació Andorrana de Vehicles Antics (AAVA) està satisfeta de la primera edició de Clàssics al carrer, ja que unes 300 persones han pogut observar els cotxes clàssics exhibits, durant el matí de diumenge, al passeig de l’Arnaldeta de Caboet. L’activitat s’emmarca en el 30è aniversari de l’entitat dedicada als vehicles clàssics.

El president de l’AAVA, Lluís Dejuan, va expressar ahir la seva alegria per la rebuda que ha tingut la iniciativa, amb 300 visitants i uns 70 viatges amb els automòbils exposats. El públic que va passar pera la mostra va constatar les olors, el soroll i els interiors dels vehicles i comparar la transformació que han viscut els automòbils en el transcurs de les últimes dècades. Dejuan va recordar que l’exposició al carrer ha estat una recomanació de l’associació internacional de cotxes antics perquè els vehicles es puguin veure més enllà dels museus i acostar-los al públic.

A més de l’exhibició, durant la jornada es va realitzar el sorteig del Seat 600, un vehicle adquirit i restaurat per a l’ocasió que ha superat les 1.000 butlletes venudes. El guanyador del sorteig ha estat Josep Travesser, de Sant Julià de Lòria. 
PUBLICITAT
PUBLICITAT