PUBLICITAT

Andorra la Vella

El PS demana l’organigrama de la CASS i del SAAS

Considera que es poden aplicar millores en matèria de gestió

Per El Periòdic

L’entrada a la CASS.
L’entrada a la CASS. | Tony Lara
La consellera socialdemòcrata Rosa Gili ha sol·licitat al Govern els organigrames de la Caixa Andorrana de la Seguretat Social (CASS) i del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS) amb l’objectiu, segons expressa el partit a través d’un comunicat, de millorar el funcionament d’ambdues entitats.
Gili va notificar ahir l’entrada a sindicatura de dues preguntes per tal de ser dotada de diverses dades per tal d’aplicar canvis en aquestes branques sanitàries. Així, d’una banda, sol·licita «l’organigrama complet i detallat de tot el personal de la CASS així com de tots els prestadors de serveis externs que hi col·laboren». La parlamentària vol accedir a «les funcions específiques de cadascú i la seva relació laboral» amb l’ens, ja sigui contracte indefinit, eventual, com a prestador de serveis o de relació especial.
 
D’altra banda i en la mateixa línia, demana a l’Executiu la graella d’empleats i els «prestadors de serveis externs» que col·laboren amb el servei d’atenció sanitària, ja sigui a l’hospital de Nostra Senyora de Meritxell o a altres institucions que depenen de la parapública.
 
L’objectiu d’aquestes peticions segueix, segons informa la nota del PS, les accions efectuades en els últims mesos sobre les dues parapúbliques. «Ens interessa saber com funcionen aquestes entitats perquè pensem que poden haver-hi coses a millorar», explica. Així, assegura que «és essencial saber quin personal hi ha, què està fent i com s’està fent». La parlamentària socialdemòcrata indica que «volem més informació per tenir un paisatge global del sistema sanitari» del país. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT