PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

El curt ‘La tarda més avorrida de la història’ guanya el segon RECcrea

El segon i tercer classificat són ‘L’última nit’ i ‘L’amor inesperat’

Per EL PERIÒDIC

Foto de família dels guanyadors del concurs RECcrea, ahir.
Foto de família dels guanyadors del concurs RECcrea, ahir. | ANA/M.B.
La tarda més avorrida de la història, de Francisco José Hidalgo García i Alex Manalo Mameng, alumnes del Col·legi Sagrada Família, ha guanyat el primer premi del 2n Concurs de curtmetratges RECcrea. El segon premi ha estat per a L’última nit, de Sílvia Bardají Obiols, Marta Ibáñez Igual i Cristina Villasevil Almarcha, del Col·legi Sagrada Família, i, en tercer lloc, han quedat Anna Baró Moles, Judith Flinch Garcia i Laia Sebastià Bellobí, del Col·legi Janer, per L’amor inesperat.

La ministra de Cultura, Joventut i Esports, Olga Gelabert, va entregar els premis ahir al vespre. El certamen està organitzat pel Servei de Política Lingüística i l’Associació Ull Nu, amb el suport de Pyrénées Andorra, Ràdio i Televisió d’Andorra i el Comú d’Andorra la Vella. Els curtmetratges es retransmetran per Andorra Televisió i fora de concurs al Festival Ull Nu 2017, i l’alumnat ha rebut premis en metàl·lic.

Dels 38 treballs presentats al RECcrea, en què han participat 141 alumnes de tercer i quart de Segona Ensenyança dels tres sistemes educatius, el jurat en va seleccionar nou com a finalistes.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT