PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Un nou duo, Sound Boulevard i el Quartet per l’Art, ONCA Bàsic

El Museu de l’Automòbil i l’església de la Cortinada s’estrenen com a escenari

Per EL PERIÒDIC

El Quartet per l'art.
El Quartet per l'art. | ONCA
L’ONCA inicia el quart cicle ONCA Bàsic a les Nits d’estiu als museus. La primera actuació serà el 9 de juliol, a càrrec del quartet Sound Boulevard i la proposta Mush Up dels 60. El 30 de juliol, un nou duo de violí i guitarra presentarà Cordes a duo, i el 10 d’agost, el Quartet per l’Art tancarà la participació a les Nits d’estiu als museus amb l’actuació Ibèrics amb denominació d’origen.

El quartet Sound Boulevard, format per Sergi Claret i Oriol Algueró (violins), Quim Badia (viola) i Jordi Claret (violoncel), presentaran Mush Up dels 60, un programa centrat en versions de músiques dels anys 60 dels autors més populars de l’època, com Elvis Presley, Dalida, Frank Sinatra i Ritchie Valens, entre d’altres. El concert tindrà lloc al Museu Casa d’Areny Plandolit.

El nou duet ONCA Bàsic, format per Alexandre Arajol (violí) i David Sanz (guitarra), interpretarà Cordes a duo al Museu de l’Automòbil d’Encamp, espai on l’ONCA Bàsic actua per primera vegada. El duo interpretarà obres de Nin, Falla i Piazzolla.  

Finalment, el Quartet per l’Art, formació que participa al cicle ONCA Bàsic des de l’inici, actuarà en un nou marc de les Nits d’estiu als museus: l’església de Sant Martí de la Cortinada a Ordino. La formació presentarà un nou format de concert, que consistirà en música i maridatge amb la degustació d’embotits ibèrics. Amb el títol Ibèrics amb denominació d’origen es pretén sonoritzar la manera com alguns dels compositors més prolífics i pròxims als ambients aristocràtics de Madrid, especialment Boccherini i Brunetti, van adoptar l’estil internacional del quartet de corda i el van combinar amb el gust musical genuïnament ibèric. El programa del recital estarà centrat en els quartets de corda vinculats a la península ibèrica.

La Fundació ONCA és una entitat formada pel Govern i la Fundació Crèdit Andorrà.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT